9 marketing csali – feliratkozásgyűjtéshez

Szerző: | 2016-10-29

Mostanra már mindannyian ismerjük az email listával való rendelkezés előnyeit. Bizonyított módszer, hogy az egyszeri weboldal látogatókat alakítsd át ismétlődő olvasókká. Azon feliratkozók adatbázisához hozzáférni, akik szívesen csatlakoztak az email listádhoz ad neked egy módot arra, hogy forgalmat küldhess a weboldaladra igény szerint; mialatt egy kapcsolatlistát biztosít, amivel közvetlenül eléred őket, valahányszor, amikor közleményt szeretnél készíteni.

Azonban, amikor arra kerül a sor, hogy elkezded a listádból kiválogatni a technikai részleteket, ez a könnyű rész. A látogatóid rávenni arra, hogy megadják az email címeiket és feliratkozókká váljanak az az, ahol a kihívás kezdődik. Szerencsére, számos módja van annak, hogy jelentősen megnöveld a látogatók lehetőségét arra, hogy csatlakozzanak az email listádhoz. Az egyik ilyen megközelítés az az, hogy felajánlasz egy ösztönzőt a látogatóidnak, amit egyszerűen nem tudnak visszautasítani.

Ezeket a lista-növelő ösztönzőket marketing csalinak nevezik. Ebben a cikkben, meg fogunk nézni néhány különböző opciót a marketing csali készítésre, ami néhány értéket ajánl fel, amitől a látogatóid boldogan csatlakoznak az email listádhoz vagy a hírleveledhez azért, hogy hozzáférsz szerezzenek hozzá.

Amint látni fogod, email listád növelése marketing csalival nem szükséges bonyolultnak lennie. Ezekkel az ösztönző ötletekkel, nem számít mennyi idő vagy készség áll a rendelkezésedre, hamarosan rá fogsz jönni arra, hogy nagyon sok opció elérhető számodra, hogy egy ajánlatot készíts a közönségednek, amit ők nem fognak elutasítani.

Eszközök az email listád növelésére marketing csalikkal

Mielőtt a legjobb típusú email listanövelő marketing csalikhoz térünk, gyorsan nézzük meg, hogyan tudod kezelni az ösztönzők kézbesítését.

Az első lépés a tranzakcióban a marketing csali bemutatása a látogatóidnak. Ez általában az email listád regisztrációs űrlapjain jelenik meg. Tipikusan, ez lehet egy in-content email optin űrlap, ami a posztod végén jelenik meg, vagy egy felugró lightbox űrlapon keresztül.

Biztos vagyok benne, hogy ismerős számodra ez a típusú email optin űrlap. Az üzenet az űrlapon kifejti a marketing csali vagy az ösztönző részleteit, az olvasó meghívásával arra, hogy írja be az email címét, hogy hozzáférést szerezhessen hozzá.

Amikor arra kerül a sor, hogy ezeket az űrlapokat hozzáadod a weboldaladhoz, a jelenlegi WordPress téma tartalmazhatja az összes funkcionálisságot, amire szükséged van, hogy elkezd. Ha a mi Divi témánkat használod, például, az email regisztrációs űrlapok csak az egyikei a plugin helyettesítő sajátosságoknak, amik rendelkezésre állnak.

Azonban, ha tényleg növelni szeretnéd a listádat, akkor szükséged lesz egy sokkal agresszívabb megközelítést alkalmaznod, hogy összegyűjtsd azokat az email címeket. Az egyik népszerű opció, ami még ma is működik az a felugró lightbox űrlapok megjelenítése az oldaladon.

Egy másik kevésbé használt opció, de az egyik olyan, ami állítólag magas arányban konvertál az a kétlépéses optin űrlap. Ez az optin űrlap típus csakis akkor jelenik meg, miután a felhasználó rákattintott a linkre.

Egy kétlépéses optin példa tartalmazhatja az olvasók megkérdezését, ha ők hozzáférést szeretnének egy ingyenes adathoz és ez esetben, rákattintanak egy szöveg linkre vagy gombra. Az aktiválókra kattintás a második lépés a folyamatban és megmutatja az optin űrlapokat, amik lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy beírják az email címeiket marketing csaliért cserébe.

Vagylagosan, ahelyett, hogy egyszerűen megmutatod az optin űrlapokat, továbbíthatod a látogatót egy igen optimalizált összepréselt oldalra, ami az ajánlatok reklámozására fókuszál.

Az ötlet a kétlépéses optin-ok magasabb konverziós rátája mögött az az, hogy a felhasználó már eldöntötte, hogy szeretné az ingyenes dolgot. Ennek következtében, amikor ők meglátják az email űrlapot, az email címűk beírása csak egy szükséges lépés, amit végre kell hajtaniuk azért, hogy megvalósítsák a döntésüket, hogy megkapják a marketing csalit.

Más előnyei a kétlépéses optinok használatának az az, hogy csak egy űrlapot mutatsz, amikor a felhasználó kifejezi érdeklődését, inkább mintsem felugró ablakokkal és más regisztrációs ablakokkal bombázd őket mindvégig az oldaladon. Kétlépéses optin-okkal, szintén tudod biztosítani, hogy a marketing csalijaid és ösztönzőid nagyon relevánsak legyenek a tartalom jelenlegi darabjához, amivel az olvasó kapcsolatban van.

Ha használni szeretnéd a hatékony kétlépéses optin-okat a WordPress weboldaladon, akkor szükséged lesz beállítani egy email optin plugin-t vagy feliratkozni egy tárhely szolgáltatóra. Azonban, ha már az Elegant Themes tagja vagy egy Developer vagy Lifetime Access terveken, hozzáférésed van a Bloom plugin-hoz. Ez az eszköz megadja neked azt a képességet, hogy az email optin űrlapok széles választékát add hozzá a weboldaladhoz.

Valamint, egy módszer ahhoz, hogy megmutasd az optin űrlapokat a weboldaladon, szükséged lesz használni egy email marketingszolgáltatást, hogy igazgasd és kommunikálhass a feliratkozóiddal.

Ha még nem regisztráltál egy email marketingszolgáltatásra, itt van néhány alapvető tulajdonság, amit vegyél figyelembe, amikor döntést hozol. Azonban, ha egy sokoldalú dolgot keresel ingyenes árazási tervvel, nem nyúlhatsz mellé a MailChimp-pel.

Az ösztönzők felajánlásának a fontossága

Az egyik kulcs elem az email listád sikeres felépítésében az, a megfelelő technológia megtalálása az olvasók emailjeinek a begyűjtéséhez és aztán azok hozzáadása a lista menedzsment szolgáltatódhoz.

Azonban, a legfontosabb elem, létrehozni egy módszert ahhoz, hogy meggyőzd a látogatókat, hogy adják át az értékes email címeiket. Legalapvetőbb annak a lehetőségnek a felajánlása, hogy csatlakozzanak az email listádhoz, elég ösztönző tud lenni. Ha a történeted csodálatos, igazán összhangba van az olvasóiddal, és nem tudnak betelni azzal, amit fel kell ajánlanod, csatlakozni fognak a listádhoz, hogy biztosak legyenek abban, hogy nem hagynak ki semmit a te nagyszerű tartalmadból.

Amíg biztos vagyok abban, hogy mindezek vonatkoznak rád és a projektedre, attól tartok azt kell mondanom, hogy valószínűleg nem te vagy az egyetlen weboldal egyedi történettel, amit a közönséged ma meglátogat. Ez valami olyan érték létrehozását jelenti, amit el lehet adni, mint például az eBook vagy egy szolgáltatás, és aztán odaadod azt a feliratkozóknak ingyen, mint egy marketing csalit.

Ha igazán növelni szeretnéd a listádat és learatni az összes hasznot, ami ezzel kapcsolatban áll, akkor valószínűleg szükséged lesz egy többszörös ösztönzőt létrehoznod. Hacsak a weboldalad fókusza nagyon különleges, egy marketing csali nem eléggé célzott a tartalom különböző típusaira, amit te közzéteszel és  a közönséged sokféle szükségletére.

Ezekben az esetekben, egy általános, széles közönség ízlését kielégítő, marketing csali nem fog konvertálni, valamint sokkal fókuszáltabban ajánlani. Például, ha közzéteszel egy tartalmat a WordPress témákról és web dizájn tippekről, egy marketing csalit tudsz készíteni az oldalad minden egyes altémájához.

A WordPress témákról szóló cikkekben, reklámoznál egy összefüggő regisztráció ösztönzőket, mint például egy ingyenes útmutatót a témaválasztáshoz. Amíg, a web dizájn tippekről szóló posztoknál fel tudsz ajánlani egy hozzáférést egy videó kurzushoz, ami megosztja az év top web dizájn tippjeidet.

Még el tudsz menni addig, amíg az email feliratkozó listádnak csoportosítása és szegmentálása szerint melyik altémán keresztül regisztráltak. A csoportosítás és szegmentálás használata ezen a módon lehetővé teszi számodra, hogy kiküldj egy közleményt a közönségednek, akik témákban érdekeltek, amikor például közzéteszel egy új WordPress témát.  Ennek az előnye az az, hogy elkerülheted a feliratkozóid bosszantását, akiket sokkal jobban érdekel az, amit a web dizájn tippekről mondasz.

A képesség irányítása, hogy többszörös marketing csalikat ajánlasz fel és kézbesítesz, bonyolultnak hangozhat. Azonban, egy kifinomult optin űrlap plugin-nal és egy megfelelő email marketingszolgáltatással – mint például a korábban említettek – messze az ügytől.

Marketing csali – kézbesítési tippek

Amíg az email marketing szolgáltatásod marketing csali fájlokat küld ki az új feliratkozóid email fiókjába, ez nem mindig a legjobb megközelítés. Helyette, az üdvözlő levélben legyen egy link, ami visszaviszi a feliratkozódat a weboldaladra, ahol aztán hozzáférhetnek a marketing csalihoz, ami gyakran egy jobb opció.

Ennek a megközelítésnek az előnye az az, hogy a feliratkozónak vissza kell térnie az oldaladra azért, hogy hozzáférjenek a tartalomhoz. Ez aztán ad neked egy másik lehetőséget arra, hogy kapcsolatba lépj velük. Ez tartalmazhatja a linkek bemutatását más tartalmakhoz az oldaladon, amit hasznosnak találnak vagy kapcsolódó termékeket és szolgáltatásokat mutat be, amik iránt érdeklődhetnek.

Tehát most, hogy már tudjuk, miért van szükségünk marketing csalira, valamint hogyan tudjuk begyűjteni az emaileket és hozzáadni azokat egy email marketing szolgáltatáshoz, nézzük meg a legjobb marketing csali ötleteket a regisztrációs rátád növelése érdekében.

9 legjobb marketing csali ötlet az email listád növeléséhez

Itt van 9 különböző marketing csali ötlet, amit felhasználhatsz az email listád felépítéséhez. Néhányat már ma el kellene kezdened alkalmazni, amíg néhányat több időbe és fáradozásba telik elkészíteni.

Amint böngészgeted a listát, gondolkodj arról, hogy melyik formátumot fogja a célzott közönséged a leginkább értékelni és milyen ajánlattal vagy lehetőséggel tudod őket megajándékozni, amit nem tudnak visszautasítani.

1.Tanácslista vagy ellenőrzőlista

A marketing csalikon alapuló tanácslista és ellenőrzőlista számos okból vonzóak. Viszonylag gyorsan elkészíthetőek, miközben könnyű a közönségednek elviselni. Egy jól összeállított ellenőrzőlista vagy tanácslista elkészítésével, azonnali tanácsot vagy információt tudsz kézbesíteni, ami megkönnyíti a közönséged számára a következő lépés megtételét az útjukon.

Ha a tartalmad valós értéket ajánl, egyszer egy látogató átjut az ellenőrzőlistán, tovább kell mennie a céljai megvalósítása felé és vagy boldog lesz az eredménnyel vagy kész lesz arra, hogy több szakvéleményt kapjon tőled. A következő lépés egy boldog feliratkozó számára lehet a weboldalad több tartalmához való hozzáférés, egyik terméked megvásárlása, szolgáltatásod igénybevétele, vagy bármit elfogadnak tőled, amit felajánlasz.

9 marketing csali - feliratkozásgyûjtéshez

Biztos vagyok benne, hogy 10 vagy 20 tanácsra, dologra vagy tevékenységre vissza tudsz emlékezni, amit a közönséged befejezett, hogy segíts nekik közelebb kerülni a céljaikhoz. Tehát miért nem állítod össze őket egy ellenőrzőlistába és elérhetővé teszed, mint egy ösztönzőt arra, hogy ma csatlakozzanak az email listádhoz?

2.Egy eBook vagy digitális dokumentum

Egy eBook vagy a digitális dokumentum más formája nem biztos, hogy az egyik legeredetibb marketing csali ötlet, amikor egy ösztönző készítésére kerül a sor a feliratkozók számára. Azonban, a dolgok általában egy ok miatt népszerűek és ez határozottan vonatkozik az egyszerű PDF-re vagy a marketing csalin alapuló eBook-ra.

Az eBook egyik varázsa az az, hogy viszonylag könnyű őket elkészíteni a szükséges technológia értelmében. Bárki számára könnyű használni, aki számítógéppel, okostelefonnal vagy táblagéppel rendelkeznek. Amíg eBook-ot tudsz készíteni abból, hogy ki- és bemásolod egy eredeti és magas minőségű tartalommal, ha tényleg kevés az időd, akkor kezdheted azzal, hogy összeállítasz egy külön dokumentumot a legjobb cikkeid gyűjteményéből.

Vannak WordPress plugin-ok, amik segítenek neked a posztok PDF-be vagy más digitális dokumentumba való szerkesztésében. Vagylagosan, egy sokkal kézzelfoghatóbb megközelítést tudsz tenni és ki-és bemásolhatod a legjobb tartalmadat egy külön védett posztba vagy oldalra a weboldaladon, ami csak a feliratkozók számára elérhető.

Valószínűleg van néhány nagyszerű tartalmad, amik összeköthetők egy dokumentummal, ami segít a közönségednek elérni a céljait, ezért kezd el ma ellenőrizni az archívumaidat.

3. Rejtett tartalom

Valamint hozzáférés felajánlása egy korlátozott poszthoz és még a WordPress weboldalad teljes részéhez, szintén tudsz kísérletezni a posztjaid részeinek a zárolásával, mint egy marketing csalival. Ez tartalmazhatja a posztod nagy részének a zárolását a bevezetés után, egy kulcs bekezdés elrejtését, vagy még egy letölthető fájlt, ami központi szerepet játszik a cikkedben.

Ha kíváncsi vagy, hogyan láss neki a posztjaid és oldalaid részeinek a zárolásához, tehát, hogy csak az email feliratkozók férjenek hozzájuk, egy jó email optin forma plugin gondoskodik erről. Egy figyelmeztető szó, habár, ez a taktika nagy kellemetlenséget okozhat az olvasóid között, tehát csak ritkán használd. Csak zárható optin-t használj, amikor a védett tartalom kivételes értéket ajánl fel, amit a közönséged valóban értékelni fog.

9 marketing csali - feliratkozásgyûjtéshez

4.Ingyenes erőforrások

Valamint ingyenes eBook-ok vagy hozzáférés felajánlása a tartalmad teljes verziójához, szintén megpróbálhatsz felajánlani egy hozzáférést az erőforrásokhoz, mint a marketing csalidhoz.

Ha fejlesztő vagy, ezek az erőforrások lehetnek kóddarabok vagy még a kereskedelmi termékeid könnyed verziói. A nyomtatható gyakorlatszerző terveken és az ingyenes megszokott képeken át a mintasablonokig és Photoshop szűrőkig, a lista végtelen, amikor az erőforrások felajánlására kerül a sor, a közönséged úgy fogja értékelni, mint egy email listára regisztráló ösztönzőt.

Emlékezz arra, inkább mintsem fájlokat csatolj az üdvözlő emiledhez, szolgáljon egy elkötelezett oldal a weboldaladon az erőforrások helyszínéül és aztán kapcsold ahhoz az oldalhoz a bevezető emailedből. Ez új feliratkozókat fog vonzani az oldaladra, ad neked egy másik lehetőséget, hogy tovább fejleszd a kapcsolatodat.

9 marketing csali - feliratkozásgyûjtéshez

5.Árengedmények

Ha termékeket vagy szoláltatásokat adsz el az oldaladon és növelni szeretnéd az eladásokat, miközben a listádat is növelni szeretnéd, ajánl fel egy árengedményes kupont, mint egy marketing csalit, amivel te is és a közönséged is jól jár. Pénzt fognak megspórolni és neked több lesz az eladásod.

Az árengedményes kupon ingyenes szállítást tud biztosítani vagy csökkentheti a teljes árat ugyanazzal az összeggel, mint a forgalmi adó, hogy vonzóbbá tegye a vásárlást a látogatóid számára. Habár te úgy döntöttél, hogy pozicionálod, egy árengedmény felajánlása a termékeidre vagy szolgáltatásaidra valós értéket nyújt a feliratkozóidnak.

Még akkor is, ha nem adsz el magadnak termékeket, még mindig lehetséges befolyásolni ezt a taktikát. Ha képes vagy egy olyan megállapodásra jutni egy kereskedővel, ami a weboldalad témájához kapcsolódik, megpróbálhatsz letárgyalni egy árengedmény kódot a közönségednek.

Megint csak, ezzel jól jár a kereskedő, aki több üzletre tesz szert, a közönséged, akik pénzt spórolnak és te, akinek növekszik az email listája. Ha össze tudod kapcsolni az árengedmény kódot egy leányvállalati kapcsolattal, akkor egy kis jövedelmet tudsz termelni magadnak is.

9 marketing csali - feliratkozásgyûjtéshez

6.Email tanfolyam vagy sorozat

Egy jó email marketing szolgáltatás erejének köszönhetően, soha nem volt könnyebb olyan email sorozatot készíteni, amit új feliratkozóknak küldenek ki előre meghatározott időközönként. Ez a technológia egy egyszerű és automatizált utat mutat neked, hogy egy email kurzust vagy emailek sorozatát kézbesítsd, ami az feliratkozóidnak egy új koncepciót vagy ötletet tanít meg vagy mutat be.

Ha ki szeretnéd próbálni ezt a fajta marketing csalit, keress egy email marketingszolgáltatást, ami egy auto-responder tulajdonságot kínál. Azután, az email üzenet készítésének az egyszerű esete. Ezek az üzeneteket beadagolják az új feliratkozóidnak, az általad választott mértékben. Csak ne felejtsd el befejezni a sorozatot, vagy akár minden egyes emailt, egy erős call-to-action gombbal az olvasók számára, hogy tegyék meg.

Megfelelő call-to-action gombok tartalmazhatja az olvasó felkérését a feladat befejezésére, látogass meg egy különleges cikket az oldaladon, vagy javítsd fel az egyik prémium termékedet vagy szolgáltatásodat.

Nem vagy lekorlátozva, hogy auto-responder képességeket használj az email tanfolyam kézbesítéséhez. Felhasználhatod ezt a technológiát arra, hogy videó tanfolyamot kézbesíts vagy hozzáférést biztosítasz egy tartalom sorozathoz, amit már közzétettél a blogodon vagy máshol. Ha kreatívan gondolkodsz, akkor valószínűleg készítettél már olyan tartalmat, amit újra tudsz hasznosítani és sorozatba szervezni, amit kézbesíthetsz egy időszakon át az új feliratkozóidnak.

9 marketing csali - feliratkozásgyûjtéshez

7. Ingyenes próba

Egy másik népszerű opció, amivel valószínűleg már találkoztál az egy felajánlás egy termék vagy szolgáltatás ingyenes kipróbálására. Ha a szolgáltatásod vagy a terméked szolgáltatva van akkor nem kellene túl nehéznek lennie egy hozzáférés engedélyezése egy átmeneti időszakra. Erre példák tartalmaznak online appokat vagy SaaS termékeket.

Tagsági programok vagy online tanfolyamok szintén nagyszerű jelöltek lehetnek az ingyenes kipróbálásra. A legjobb WordPress tagsági plugin-ok és LMS eszközök könnyebbé teszik az átmeneti hozzáférés menedzselésének az automatizálását. Még akkor is, ha a termékedet vagy szolgáltatásodat offline szállítod, úgymint egy kóstoló doboz vagy csoportosztály, még mindig ki tudod használni ezeket a típusú marketing csalikat az email listád növelésében.

9 marketing csali - feliratkozásgyûjtéshez

8.Hozzáférés egy Webinar-hoz vagy más eseményhez

A Webinarok nagyszerű módszerek ahhoz, hogy több embert érj el egyszerre, nem számít a világ mely pontjain vannak. Ha van olyan információd, amit megosztanál, akkor egy webinar vagy más online esemény hatékony módszer lehet elterjeszteni.

Egy másik nagyszerű szemlélete a webinar-oknak az az, hogy újra lehet őket hasznosítani az esemény után azzal, hogy úgy szolgáljuk fel nekik, mint egy megörökített archívumot. Ennek következtében, mindaddig, amíg a tartalom releváns marad, fel tudod ajánlani a webinar másolatát, mint egy email ösztönzőt jóval később az élő esemény megtörténte után.

Taglaltuk a legjobb módszereket, hogy nekiláss szolgáltatni egy webinar-t a múltban. Ha már egyszer egy látogató feliratkozott a listádra, az email marketingszolgáltatód automatikusan kiküldi nekik egy meghívást az esemény regisztrálására.

Ha a fizikai találkozások sokkal többet jelentenek a közönségednek vagy az üzleti tervednek, akkor ezek ugyanúgy felhasználhatóak, mint egy online esemény.

9 marketing csali - feliratkozásgyûjtéshez

9. Az időd

A szabad időd ellen kereskedni kiátkozás lehet bárkinek, akik online keresnek pénzt vagy azok, akik megpróbálnak nagyban működni. Azonban, ha az élettartam érték, amit minden új feliratkozó mutat neked, igazolja azt, vagy te igazán szeretnéd túllépni, amikor a feliratkozóid megjutalmazására kerül a sor, akkor valamiféle személyes ösztönző felajánlása lehet a megfelelő mód.

A formája ennek a fajta ösztönzőnek tőled függ. Olyan egyszerű lehet, mint megígérni azt, hogy minden új feliratkozó egy kérdésére válaszolsz emailen keresztül, időigényesebb ajánlatok révén. Ez tartalmazhat olyan opciókat, mint például egy négyszemközti tanácsadási hívást, közvetlen segítséget egy tervvel, vagy egy rendelésre készült tanácsot és útmutatást.

Ha egy magas minőségű terméket vagy szolgáltatást adsz el, akkor telefonálni a közönséged egyik tagjával egy közvetlen eladáshoz vagy ügyfélszerzéshez vezethet. Csak emlékezz arra, hogyha az idődet úgy kínálod, mint egy regisztrációs ösztönzőt, kezdettől ne menj bele a kemény eladásba.

9 marketing csali - feliratkozásgyûjtéshez

Hogyan válaszd ki a megfelelő marketing csalit a közönséged számára

Remélem, hogy ez a lista a marketing csali ötletekről nem sújtott le téged. Néhány ezek közül az opciók közül megfelelő lesz a projekted számára, míg néhány nem. Továbbá, lehetnek itt olyan ötletek, amik a projekted vagy a képességeid hatályán kívül vannak.

Azonban, kellene rendelkezned idővel és adottsággal ahhoz, hogy legalább egyet vagy kettőt elkészíts ezek közül az opciók közül. Még akkor is, ha nincs időd vagy erőforrásod egy lenyűgöző marketing csalit elkészíteni ma, az emailedhez való csatlakozás lehetőségét még mindig olyan vonzóra készítheted, amennyire csak lehet, anélkül, hogy bármit elajándékoznál.

Kezdheted a listanövelésed azzal, hogy kiemeled mennyi értéket kínál a tartalmad és ezzel csatlakoznak a hírleveledhez, az olvasóid soha nem fognak lemaradni egy posztodról sem. Egy jó email optin plugin olyan eszközöket biztosít a számodra, amikkel A/B tesztelheted az űrlapjaidat és kitalálhatod milyen dizájn és szóhasználat eredményezi a legmagasabb konverziós rátát.

Ha készen állsz elkezdeni növelni az email listádat marketing csalival, amikor arra kerül a sor, hogy el kell döntened melyik típus a legjobb választás a közönségednek, gondolj arra milyen segítséget vagy támogatást értékelne a legjobban a közönséged. Aztán határozd meg melyik típusú marketing csali a legjobb módszer az értékek kézbesítésére.

Például, ha úgy érzed, hogy a közönséged egy anyagi ösztönzőre reagálnának, akkor egy árengedményes kód lehetne a legjobb opció. Miközben másrészt, ha méltányolnák azt, hogy szakvéleményt osztasz meg velük, akkor egy hozzáférés egy eBook-hoz, webinar-hoz vagy akár egy négyszemközti tanácsadáshoz a legjobb eredmények tudja produkálni.

Gondold át, hogyan tudsz a legtöbbet segíteni a közönségednek, milyen képességgel rendelkezel az elkészítéshez, és mennyi időt vagy hajlandó belefektetni. Ez segíteni fog neked megtalálni a megfelelő marketing csalit a projektedhez.

Lehet, hogy elcsábultál annak, hogy sokat ígérsz, de keveset kézbesítesz. Elvégre, ha egyszer meg van az email cím, a marketing csalid minősége nem számít. Azonban, engedd meg, hogy itt megálljak. Egy listáról való leiratkozás egyszerűbb, mint csatlakozni és egy jó email marketing szolgáltató nem fog kedvezően tekinteni semmilyen bejelentésre hamis hirdetésekről vagy azokra a felhasználóra, akiket rávettek a regisztrálásra.

Ha egy márkát vagy egy hosszú távú üzletet próbálsz kiépíteni, sok ígéret és sok kézbesítés a legjobb módszer afelé.

Utolsó gondolatok

Amikor az email listád növelésére kerül a sor, az az email optin formáid legjobb módon történő bemutatásáról szól a közönségednek, miközben egy ösztönzőt is ajánlasz nekik, amit nem tudnak elutasítani.

Ebben a cikkben, néhány nagyszerű ötletet adtunk neked arra, hogy hogyan tudod rávenni a látogatóidat arra, hogy adják meg az email címeiket és csatlakozzanak az email listádhoz. Szintén érintettük, hogy a marketing csalijaid biztosításának néhány alapismeretét nagyon optimalizálják a tartalom jelenlegi darabjához, amit a közönséged néz. Szintén tanultál olyan eszközökről, amiket használni tudsz azok a mértékre készített email optin formák bemutatására és a feliratkozói listád kezelésére.

Melyik marketing csali járt sikerrel a meggyőzésedben, hogy csatlakozz egy email listához mostanában? Szerinted milyen ösztönzőre reagál legjobban a közönséged? Mennyire éri meg a blogodnak vagy üzletednek egy új feliratozó és mennyi értéket vagy hajlandó elajándékozni azért, hogy növeld a listádat? Kérlek oszd meg velünk gondolataidat lent a kommentben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük