Category Archives: Direkt e-mail

A bemutatkozó email művészete

Szerző: | 2018-11-12

Emailt küldeni olyannak, akit nem ismerünk mindig idegtépő. Nem veszik észre, kitörlik, vagy még rosszabb, elolvassák és nem válaszolnak. Ezért elengedhetetlen megtanulni az emailes bemutatkozást, ha online dolgozol. Egy tökéletes bemutatkozó email létrehozása egy erős képesség, ami segít neked növelni a professzionális hálód és több munkát szerez.  Ebben a cikkben arról fogunk beszélni hogy mi a bemutatkozó email… Bővebben »

Hogyan írj (könnyedén) jobb e-maileket?

Szerző: | 2016-11-02

Az email a kapcsolattartás elsődleges módjává vált az üzleti világban – már annyira, hogy gyakran az élő interakciót is helyettesíti. Csak gondolj bele, mennyi embernek küldtél már e-mailt, de egyébként sosem találkoztatok. Ez kifejezetten átlagos dolog a mai marketingesek számára. Például, egy bloggerként, aki közreműködőket kezel, interjúkat szervez, és a csapatokat koordinál, sok olyan levelet küldök embereknek, akik… Bővebben »

A zseniális e-mail rendszer, mely segített Timnek elérni a maximális termelékenységet

Szerző: | 2016-01-21

Mi az első lépés, hogy hatékonyabb légy? A válasz persze attól függ, mit csinálsz; a tevékenyégi köröd határozza meg a megoldási lehetőségeket. Bizonyos, hogy jobban is kezelhetnéd az idődet, to-do listák készítésével pl, naponta – de én nem ilyen jellegű választ kerestem. Az első lépés a termelékenység megvalósításához, hogy megértsük, mi okozza, hogy egyes munkafolyamataink már nem hatékonyak!… Bővebben »