Category Archives: Email marketing történetek

A hatékony email marketing

Szerző: | 2019-02-18

A hatékony email marketing Bevezetés Ahogy új marketing technikák és stratégiák bukkannak fel nap, mint nap az email marketing többet ért el annál, mint hogy megtartsa pozícióját, mint fő marketing csatorna. Az email marketing tényleg tovább fejlődött, hogy lépést tartson az új technológiákkal, és megtartsa a vásárlók figyelmét. Az email egy kritikus és nagyon eredeti része az ún.… Bővebben »

Hogyan írjunk tökéletes „hideg” e-mailt: 5 pont, amit fontolj meg küldés előtt

Szerző: | 2015-12-22

Mint marketinges, heti rendszerrel több száz, vagy akár több százezer e-mailt küldesz egy héten. Alkalmanként (sőt, elég sokszor…) úgy küldjük ezeket a leveleket, hogy alig van fogalmunk arról, mi érdekli, mi érdekelheti a usereinket… Ezt nevezzük hideg küldésnek, és néha jobban, néha rosszabbul, de célravezető. A legtöbb esetben szükségszerű hideg e-maileket küldeni ahhoz, hogy kitapasztaljuk a feliratkozó érdeklődését.… Bővebben »

5. E-mail marketing rémálom – igaz történetek!

Szerző: | 2014-10-31

A cikk eredetije az Agency Post oldalán jelent meg. Több hasonlóért iratkozz fel az Agency Post oldalán! http://offers.agencypost.com/email-subscription Minden kész, elkészítetted a hírleveled, a teljes szöveg rendben van, egyedi és stílusos, és már azon a ponton vagy, hogy elájulsz magadtól, milyen remekművet alkottál… Így az elméd elkezd vándorolni … már számolgatod az átkattintási arányt, sőt, már gondolatban a… Bővebben »