Category Archives: Adatbázis szegmentáció

12 személyre szóló email példa, amit kattintani fogsz

Szerző: | 2016-11-16

Ha bármilyen mértékben is olyan vagy, mint a legtöbb ember, akkor valószínűleg elhadarsz 100 különböző dolgot, amit szívesebben csinálnál, minthogy keresztüláss a Beérkezett üzenetek mappádon. Kezded úgy érezni, mint egy házimunka, mert ami ott van, nem annyira érdekes. Valójában, a fogyasztóknak csak a 21%-a számolt be arról, hogy egy emlékezetes promóciós emailt kaptak az elmúlt 2 hónapban, a… Bővebben »

30 módszer, hogyan szegmentáld adatbázisod – 2. rész.

Szerző: | 2016-11-11

Ha új vagy az emailes marketing világában, ismeretlen lehet számodra az email listák szegmentálása. Pedig elég fontos dolog : A DMA szerint, 2015-ben az email marketinges ROI (return of income) 77%-a részekre osztott, célzott, előidézett kampányokból származott. Szóval most 2 részben megtudhatod, hogyan érdemes! Ha lemaradtál, nézd meg az első részt ide kattintva! 15) Téma formátuma Úgy vélheted,… Bővebben »

30 módszer, hogyan szegmentáld adatbázisod – 1. rész.

Szerző: | 2016-11-09

Ha új vagy az emailes marketing világában, ismeretlen lehet számodra az email listák szegmentálása. Pedig elég fontos dolog : A DMA szerint, 2015-ben az email marketinges ROI (return of income) 77%-a részekre osztott, célzott, előidézett kampányokból származott. Mi az emailes szegmentáció legjobb része? Végtelen kreatív módszer van rá, hogyan szegmentáld email listád, hogy újszerű és hatékony kampányokat folytass,… Bővebben »