Hogyan hozzunk létre minőségi hírleveleket [Ingyenes Ebook]

Szerző: | 2014-11-07

Hírleveleket kapunk mindenféle formában és méretben, nap nap után. Alapvetően a hírlevél célja az lenne, hogy minél több látogatót értesítsen egy-egy újdonságról, frissült tartalomról, vagy akár egy adott cég legfrissebb termékeiről, szolgáltatásairól. Egye fene – akár az is, hogy belső hírlevélként szolgáljon a céged alkalmazottai számára…

Függetlenül attól, hogy milyen célt szolgál, nagyon könnyű elbaltázni, nem megfelelő tartalmat generálni. Ugyanakkor a túlzott önreklám az egyik legnagyobb oka a leiratkozásoknak.

Annak érdekében, hogy összefüggő képet kapj az ideális hírlevél létrehozásáról, valamint a kerülendő példákról, vess egy pillantást útmutatónkra, melyből kiderül: Hogyan hozzunk létre hírlevelet, amelyek problémamentesek. Az átfogó e-book elolvasásából rájössz:

1. Hogyan épülnek fel a hírlevelek jelenleg. Akár a nulláról indulnál, vagy átalakítanád hírleveleid, a jelenlegi hírlevél stratégiában fontos, hogy hogyan épül fel darabonként egy-egy ideális anyag.

2. Hogyan mérhető az e-mail hírlevél hatékonysága. A felépített és optimalizált hírlevélnél minden esetben szükséges folyamatosan értékelni azt is, mely változások pozitívak, melyek negatívak. Szánd rá az időt, hogy A / B teszteket hajts végre, hogy felismerd, mi tetszik feliratkozóidnak leginkább.

3. Az elkövethető hibákat, illetve azt, hogyan kerüljük el őket. Miért kellene elkövetned hibákat, inkább tanulj másokéból!

4. Valós példák, melyek alapot nyújthatnak e-mail stratégiádhoz. Tudd meg, hogyan végzik e-mail marketingjüket az olyan cégek, mint a BuzzFeed, a Litmus, a General Assembly, vagy akár a Medium! Ha valakiét, hát az Ő hírleveleiket igazán nagy tömegek olvassák, az Ő szavukra adhatsz egy-egy témában – meglehetősen jól átlátják a témát, felismerik feliratkozóik igényeit.

Kérésedre postázzuk legújabb e-bookunk, a Hogyan hozzunk létre minőségi hírleveleket?, vagy ingyenesen letöltheted ide kattintva. Az e-book végén még egy listát is találsz a lehetséges tennivalókról!

Hogyan hozzunk létre minõségi hírleveleket [Ingyenes Ebook]

Forrás: hubspot.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük