7 hely, ahol minőségi e-mail sablont találsz

Szerző: | 2015-12-21

Ha meg kellene tippelned, hány hírlevélre vagy feliratkozva, mit mondanál? Tízre? Húszra? Ötvenre?

Az az igazság, hogy én már nem is számolom, és úgy sejtem, nem vagyok vele egyedül…

Az e-mail marketingesek hatalmas harcot folytatnak, hogy mind jobban jelenjenek meg az előfizetőiknél a leveleik. Ha jól csinálják, a hírleveleikkel csodákat tesznek; segítenek kiépíteni egy minőségi adatbázist, a hírlevelet a cég egyik fejőstehenévé teszik, és folyamatosan ápolják az ügyfélkapcsolatokat és persze a cégről kialakult képet is!

Persze a „jól” sok mindent jelenthet. Manapság tény, hogy az egyik figyelmen kívül hagyott összetevő épp a dizájn…

Nincs időd, hogy a nulláról elkészítsd a hozzád illő sablont? Mostani bejegyzésemben kicsit kutakodtam, és összeállítottam egy javaslat-adagot, hol találhatsz hozzád illő, minőségi hírlevél sablonokat! Ha a cikk hatására megtalálod, melyik tetszik, melyik illeszkedik a céged, vállalkozásod arculatához… az egy igazi karácsonyi ajándék nekem 🙂

1) Email on Acid
Ár: Ingyenes

Az E-mail on Acid ingyenesen kínál egy sablont, könnyen testre szabható alap dizájnnal, melyek ráadásul mobil eszközökre is optimalizáltak! Hogy egyszerűbb legyen a döntés, a különböző eszközökre készített alapokat lásd alant.

Bár még csak egy sablon létezik, mégis javasolt lehet, hiszen az egyes összetevőket szabadon mozgathatod, csereberélheted – így téve lehetővé, hogy ne legyen összekeverhető másokkal, és megfeleljenek a konkrét tervezési igényeknek. Az elrendezés támogatja az egy, kettő, vagy akár a három oszlopot is – a címzettek mobil eszközökön már a reszponzív változattal fognak találkozni.

7 hely, ahol minõségi e-mail sablont találsz

2) ZURB Ink
Ár: Ingyenes

A Zurb Ink csapata öt reszponzív e-mail sablont kínál ingyenesen a felhasználók számára, beleértve az alábbit. A fluid elrendezéseknek köszönhetően magadnak alakíthatod mind az elrendezést, mind a színeket, és persze a képeket, szövegeket is. Ha szeretnéd ellenőrizni, hogyan fest a sablonod kiküldés előtt a különböző szolgáltatásokban, fiókokban, még arra is van lehetőség, hogy screenshotokkal vizsgált a rendszernek hála. Az elrendezések optimalizáltak, kivéve az Outlook 2007, 2010 és 2013-ban.

A sablon egy különálló CSS stíluslapból és HTML fileból áll, hogy megkönnyítse a szerkesztési folyamatokat. Ne feledd, ha ezt a sablont választod, ha új képeket akarsz hozzáadni a sablonodhoz, akkor külön mappába kell azokat pakolnod, és hozzáadni a tömörített CSS stíluslaphoz!

7 hely, ahol minõségi e-mail sablont találsz

3) Stamplia
Ár: Ingyenes

A Stampilla csapata összeállt régi barátjával, a Litmus fejlesztőkkel, hogy létrehozzanak hét olyan hírlevél sablont, melyek ingyenesen letölthetők, és megkönnyítik a marketingesek munkáját. A Litmus blogja szerint nem akármilyen munkát végeztek: az összes template reszponzív, „alaposan Litmus-tesztelt” – az összes kliens vizsgáján átment, beleértve a Gmailt és az Outlookot is! Kezeli a PSD forrásokat, így könnyű a felhasználásuk! Szinte csak meg kell adni az e-mail címeket, hogy küldhesd a levelet, olyan jól használhatók…

7 hely, ahol minõségi e-mail sablont találsz

4) 99designs
Ár: Ingyenes

A 99designs egy növekvő online közössége a közösségi és együttműködési platform-fejlesztőknek, rendelkeznek egy kiváló üzleti és tervező bloggal is. Hogy megünnepeljék a legújabb, E-mail Design nevű aloldaluk létrejöttét, a csapat meghirdette a tagjai között, hogy készítsenek egy ingyenesen közzétehető, mindenki számára javasolt e-mail sablont – négy színben, ráadásul (zöld, kék, narancs és szürke). A 99designs zsűrije végül 12 kedvencét kiválasztotta, és ingyen letölthetővé tette honlapjáról. Nem is akármilyeneket hoztak létre, ráadásul az összes nagyobb e-mail klienssel kompatibilisek!

7 hely, ahol minõségi e-mail sablont találsz

5) ThemeForest
Ár: $ 6-23 / sablon

A ThemeForrest hatalmas mennyiségű e-mail sablonnal rendelkezik, minden költségvetés számára. Érdemes hát külön bemutatni a javasoltakat az egyes árkategóriák szerint, avagy íme négy kedvencünk:

5a, Market – Responsive Newsletter with Template Builder ($19)

Ez a sablon nyolc előre elkészített elrendezést, 24 színváltozatot, 24 teljes, réteges PSD filet és még ki tudja, mi mindent tartalmaz! Persze az összes jelentős kliensnek megfelelő!

7 hely, ahol minõségi e-mail sablont találsz

5b, FreshMail, Responsive Email with Template Editor ($18)

A minimalista megjelenést szereted? No, akkor a fenti sablont Neked találták ki! Minimalista dizájn, reszponzív, könnyen testre szabható, és átépíthető – így még egyszerűbben tudod egyedivé varázsolni. Hatalmas plusz, hogy hasznos dokumentációt és tutorial videót is tartalmaz, mely segít, hogy beletanulj a használatába. Mondanom sem kell, az összes jelentős kliensben jól jelenik meg, sőt, mobil-optimalizált is!

7 hely, ahol minõségi e-mail sablont találsz

5c, FancyMail – Responsive Email Template ($19)

Ha viszont kifinomult, elegáns sablont keresel, a fentit javaslom! Hét elrendezési lehetőség, nyolc színváltozat, valamint hat, teljesen rétegelt PSD file, melyeket olyan egyszerűen testre szabsz, ahogy épp kedved tartja. Ugyanúgy minden kliensben kiváló, mobil optimalizált, és persze a hasznos dokumentáció sem marad el!

7 hely, ahol minõségi e-mail sablont találsz

5d, Rocket Mail – Clean & Modern Email Template ($16)

Klasszikus, alap hírlevél sablon – naná, hogy rengeteg marketinges ezt részesíti előnyben. Ehhez 72 (!!!) variáció létezik, melyhez hat színváltozat, különböző elrendezések, két külön háttérszín (világos és sötét)… Az egyszerű HTML verzió nagy segítség a testreszabásban, és persze az összes kliens szereti!

7 hely, ahol minõségi e-mail sablont találsz

6) Antwort
Ár: Ingyenes

Az Artword három ingyenes sablont kínál: egy oszlopos, két oszlopos, illetve három oszlopos elrendezésűeket. Minden sablon mobil-érzékeny, így az oszlopok rendeződnek a kívánt beállításokhoz (tableten és mobilon egyaránt!). Észre fogod venni, a dizájn elég minimalista, amely segít, hogy ne legyen túl sok munka a testreszabással se. Persze a dinamikus tartalom létrehozása itt is szempont volt.

Az asztali gépek nagyobb kliensei egyaránt tökéletesen teszteltek: többek között jelesre vizsgázott a Gmail, a Yahoo!, az Outlook, és az AOL rendszereiben.

7 hely, ahol minõségi e-mail sablont találsz

7) HubSpot Template Marketplace
Ár: $2/sablontól felfelé

Azoknak, akik HubSpot ügyfelek, a HubSpot nagyszerű gyűjteményt kínál e-mail sablonokból, viszonylag alacsony áron! A sablonok letöltése $2-tól indul, és onnan felfelé haladva egyre nagyobb csomagokat van lehetőséged megvásárolni. A megvásárolt sablonok esetében nincs szükség HTML vagy CSS ismeretre, a HubSpot automatikusan felismeri, és kezelőfelületén szerkeszthetővé teszi azokat.

7 hely, ahol minõségi e-mail sablont találsz

Most Te jössz? Ismersz még jó sablon-oldalakat? Akkor ne tartsd magadban, oszd meg velünk kommentben!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük